Voor de normale home pagina met al het nieuws: klik hier: Home

Bijgewerkt op 29-05-2017: 15:30 uur

Programma Boomwaifeesten 2017

Woensdag   24Mei

19:30 uur The road to Graauwrock wedstrijd voor beginnende bands.

Donderdag 25 Mei

18:00 uur Graauwrock

met grote namen zoals Lucas Hamming & Mooi Wark

Vrijdag   26 Mei

19:00 uur  Dart Toernooi Graauw Open (1e prijs €150,=)
Inschrijving € 7.50 incl. 1 consumptie tot 18:00 u in de tent of vooraf via secretaris@vvgraauw.nl

Help de webmaster!

We doen er alles aan om op zoveel mogelijk  activiteiten foto's te maken, verslag te doen en uitslagen te noteren.

Als u fotomateriaal, een verslag of uitslagen heeft. Stuur ze dan door aan webmaster@vvgraauw.nl of geef ze af als je me ziet.

Zaterdag 27 Mei
     Programma jeugdleden tot 15 jaar
  10:00 uur Ballonnen oplaten

Penaltybokaal
voor jeugdleden vv Graauw

Pannenkoekenfestival

eugd tegen Vaders/Moeders

Programma Seniorenleden vanaf 15 jaar
  13:00 uur Voetvolleybaltoernooi
In teams van 2 personen kun je deelnemen
  16:00 uur Mixed wedstrijd Graauw 4 - bestuur - jeugdcomissie
  18:30 uur Uitgebreide Barbecue voor iedereen
Kinderen jonger dan 6 jaar gratis
€   7,50 pp (6-12 jaar)
€ 12,50 pp (12 jaar en ouder)
  20:00 uur Prijsuitreiking Penaltybokaal + Voetvolleybaltoernooi
  21:00 uur Boomwai All-in party
Met DJ G-Royale

Zondag 28 Mei

13:00 uur Wijken- en familietoernooi
  21:00 uur Sluiting

In onderstaand document vind u alle informatie, regelementen en inschrijvingsformulieren.:

Boomwaifeesten_2017.pdf

Zaterdag

De zaterdag is hoofdzakelijk ingeruimd voor de jeugd. Op deze ochtend werd begonnen met het oplaten van balonnen. Daarna werd onderstaande foto genomen met alle jeugdleden en hun begeleiding. Vervolgens konden alle kinderen penalty's schieten op vier gerenommeerde keepers om zo de penaltybokaal in de wacht te slepen. Er was in de middag tijd ingeruimd voor pannekoeken, wedstrijden tussen de jeugd en de ouders. Maar het grootste deel van de middag was bestemd voor de voetbal Clinic. Hier kreeg men eerst uitleg over bepaalde truukjes en kon men dat later in praktijk brengen. Ook werden verschillende skills getest.

Uitslagen volgen nog.

wijkentoernooi

Het wijkentornooi was overgoten met zon. Niet heet als op zaterdag maar een lekkere 27 graden. De winst in de finale tussen FC t 'Lammeken 1 en FC van Alstein & Co werd gewonnen door FC van Alstein. Beiden elftallen van de Familie de Caluwé belanden in de strijd om de derde en vierde plaats. Was FCdC 2 al eerder door Penalty's in de troost finale gekomen; FCdC 1 wist in deze wedstrijd de penalty reeks naar zich toe te trekknen en werden derdes.

De familie Kips beleefde hun hilarische dieptepunt met 21 tegendoelpunten al resultaat. De sportiviteitsprijs ging net aan hun neus voorbij: die was dit jaar voor FC de Broekjes. En dat werd gevierd!

De prijs voor het best verkleede elftal werd niet uitgereikt omdat die wisselbeker niet terugbezorgd was. Ook werden er geen attenties uitgedeeld aan jubilarissen: 25 jaar voor Maarten Zwegers, 50 jaar voor Frankf Schelfhout en Ronald Maerman. De prijzen worden ze nog bezorgd.

Copyright 1999 © 2017 VV Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker