skip to content

"Biljartvereniging de Kromme Keu" is opgericht op 1 september. 2008

Tijdens de donderdagavond worden er een aantal toernooien gespeeld door gemiddeld twaalf leden. Gedurende het seizoen speelt men een aantal persoonlijke kampioenschappen waaronder libre, bandstoten en drie banden. Daarnaast speelt men gedurende het jaar nog wedstrijden tegen andere verenigingen uit de buurt. Af en toe wordt er een toernooi gehouden.

Het huidige bestuur bestaat uit :

Voorzitter Th. Vernimmen
Secretaris en penningmeester W. Verhagen
Ere lid A Heijens

 

 

 

 

 

 


 

Jimmy van Goethem ongenaakbaar in 5e Grote Kaatje Jans Toernooi

Voor de vierde keer in vijf edities was Jimmy van Goethem te sterk voor de negental spelers in het traditionele Kaatje Jans Biljart Toernooi. Dat toernooi wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar bij Café de Herlevingh in Hulst.

Jimmy won alle partijen met een mooi gemiddelde van bijna anderhalf. Wilfried Verhagen had slechts vier verliespunten en werd daarmee tweede. Als derde op het fictieve podium stond Ralf Boeding met slechts vijf verliespunten.

Prijzen werd beschikbaar gesteld door onze sponsor: Kaatje Jans te Hulst.

Uitslagen_5e_KaatjeJansToernooi_10-01-2015.pdf

 

 

Wilfried Verhagen wint 4e Grote Kaatje Jans Toernooi

Velen van u weten dat vv Graauw een echte Omni vereniging is met verschillende disciplines. Dat biljarten daar één van is hebben velen van u ook wel al gezien aan dat  groene vierkante  ding in de kantine. BV de Kromme Keu speelt daar op donderdagavond zijn partijen op.

Maar wat velen niet weten is dat de Kromme Keu elk jaar een toernooi houdt op grote biljarts bij Café de Herlevingh in Hulst. op Zaterdag 11 Januari won Wilfried Verhagen de vierde editie. Hij versloeg in de finale drievoudig winnaar Jimmy van Goethem. Derde werd Remon van der Weiden, welke op zijn beurt weer won van de sponsor van het toernooi: Mario Kamoen. Een ieder kreeg een mooie beker, Wilfried ging tevens ook met de mooie wisselbeker naar huis.

Copyright 1999 © 2019 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker