skip to content
Dit is de team pagina van Graauw 1
     
Details:   Sponsors

 

http://www.eurofins.nl
http://www.nobel-graauw.nl
http://www.vandriesschedekoster.nl


(gemaakt op 02-11-2018 door Kristel Merckx)
 

 Staand vlnr: Johan Mouthaan, Johny Merckx, Renzo van Laere, Daniel Boeijkens, Fabian van Vliembergen, Jeroen van Looij, Cas van Passel, Sebastiaan de Block, Kevin David, Fons Kerckhaert, Martin Mouthaan, Danny der Weduwe..
 Zittend vlnr: Edy de Witte, Milan Jonkheijm, Rik van Passel, Martijn der Weduwe, Kenneth de Witte, Johan Roodhuizen, Joost van de Walle, Alex Beaurain, William van Passel
   

 


Lepelstraatse Boys – Graauw Code – Oranje
Verslag van: Alex Beaurain zoals gezien op 10-03-2019
Lepelstraatse Boys - Graauw 1    [0-0]   (Competitie)
  
Misschien een wat merkwaardige uitslag !?, maar het was nu eenmaal zo een zondag. Maar we gaan uiteraard even terug, naar onze vreugde volle punten deling op Rimboe ! De financiële paragraaf in deze, sloeg voor de meesten toch wel negatief uit !? Ik kan me de verontwaardiging van onze volgers voorstellen, zijn ze nou helemaal op de Graauw ?, hebben ze een punt gekocht op de Rimboe ? Gelukkig laten we ons niet in met dubieuze praktijken, maar het rij gedrag van de meesten, is wel van discutabele kwaliteit !! Er wordt graag hard gereden, en dan loop je weleens een Blauwtje . Onze zuiderburen hanteren met wisselende regelmaat “ traject controle “ , dat zelfs de ass. Trainer een Blauwtje op de deurmat vond is opmerkelijk, als er een voorzichtig rijdt !!! Onze manager, reed zelf geen Blauwtje, maar vond wel twee Blauwtjes op de deurmat van “zonen lief” En dat allemaal vlak na carnaval, ut was overigens een fijne carnaval, dit uit navraag bij prins Lu. Met de berichtten van een zuidwester storm in de middag, rijden we vol goede moed naar Lepelstraat. Het is nu niet direct voetbal weer, merken we als er eens rondgekeken wordt tijdens de autorit. De wind “speelt bijna” met de auto.
  
Bij naderen van het speelplein, diverse takken op de weg, zelfs weg versperring als Danny met zijn vader arriveert. Als TS besluiten we eerst maar aan de koffie te gaan, we zijn altijd gewend om alles gereed te maken voor de spelers, nu nog even niet. In de kantine is de leidsman al in gesprek met onze gastheren, over het af te gelasten. Driekwart rondom het 1e speelveld is beplant “Mee Greute Beumen “. Delegaties van Lepelstraat en Graauw, doen een rondje samen mee de scheids. We zien vanuit de kantine dat William de bal om hoog gooit en warempel, deze valt weer op de grond !! Na een beetje gekuierd te hebben, worden de armen gezwaaid AFGELAST. Een tevergeefse poging wordt nog gedaan om dan op veld 2 te spelen ( slechts beperkte bomen ), maar ut gaat er nie van komen. Wat nu gedaan, uiteraard spaitig, toch maken we er nog een knus samenzijn van. Consumptie bonnen, namens Lepelstraat voor ons, nog un potje inleggen voor de sympathie, bitter garnituurke, geen jerebezen gebak voor Alex ( ook altijd wa, mee em ). Om in de termen van de oorspronkelijk middag te blijven, na de rust rijden we weer terug naar huis of Graauw. We zien dan toch wel de vele schade, gedaan door de westerstorm. We komen eigenlijk zonder kleerscheuren weer thuis, die omgewaaide bomen achter de zandberg, kunnen we mooie slalommen. Nog een kleine verfrissing in de kantine, zo zijn we dan toch nog tijdig thuis van een middagje op verplaatsing. Hoop dat met de stormachtige wind niemand een “Blauwtje” ontvangt op zijn deurmat. Volgende week Corn-Boys op de Boomwai, wees voorbereid een “Strijd met Moed en Trouw, We komen toch van de Graauw”
Alex.

Copyright 1999 © 2019 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker