skip to content
Dit is de team pagina van Graauw 1
     
Details:   Sponsors

 

http://www.eurofins.nl
http://www.nobel-graauw.nl
http://www.vandriesschedekoster.nl


(gemaakt op 08-10-2017 door Kristel Merckx)
 

 Staand vlnr: Jos de Blok, Johan Mouthaan, Joep Steijaert, Tom de Caluwe, Cas van Passel, Tim Roodhuizen, Martin Mouthaan, Ricardo Sponselee, Jeroen van Looij, Fons Kerckhaert, Willem Everaert, Danny der Weduwe, William van Passel en Johny Merckx.
 Zittend vlnr: Martijn der Weduwe, Edy de Wit, Rik van Passel, Johan Roodhuizen, Onno Hoek, Kevin de Witte, Milan Jonkheim, Fabian van Vliembergen,Pieter van Campen en Sebastiaan de Block
   

 


Graauw 1 - NVS 1 0-5
Verslag van: Alex Beaurain zoals gezien op 23-09-2018
Graauw 1 - NVS    [0-5]   (Competitie)
  
De competitie start in deze toch wel regenachtige ambiance, maar tegen de tijd dat duel echt in gang wordt gefloten door onze “ Belgische Ref “,wordt het bijkans droog en komt later een flauw zonnetje tevoorschijn.
  
Onze start is zeker niet slecht, in de eerste 20 minuten kunnen we het goed volgen en ontstaan er toch wel zuivere doelkansen. Het vizier staat niet op scherp, dus laten we twee mooie kansen voorbij gaan. Tijdens de periode dat de verzorger de bal uit de sloot “opvist” , scoort NVS dus wel 0-1. Echter nog geen man overboord, want er volgt nog een tweede helft. Hierin starten we nu niet echt met de wil om “te gaan winnen” , we laten het wat lopen en dat heeft NVS dus goed in de gaten. Deze Brabantse ploeg is ons op inzet de baas, zij scoren dan ook vrij eenvoudig. Dat het dan uiteindelijk 0-5 wordt is dan wel zuur voor ons, maar terecht voor hen. Duidelijk is, we zijn gestart, maar hebben nog genoeg werk aan de winkel. Even de focus op ons eigen functioneren zetten in de team sport en weer lekker aan de training, volgende week op bezoek bij Schoondijke. We hebben daar zoete herinneringen, aan onze overwinning van vorig seizoen.

Alex.

Copyright 1999 © 2018 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker