Dit is de team pagina van Graauw 1

Details:   Sponsors

(gemaakt op 08-10-2017 door Kristel Merckx)

Staand vlnr: Jos de Blok, Johan Mouthaan, Joep Steijaert, Tom de Caluwe, Cas van Passel, Tim Roodhuizen, Martin Mouthaan, Ricardo Sponselee, Jeroen van Looij, Fons Kerckhaert, Willem Everaert, Danny der Weduwe, William van Passel en Johny Merckx.
 Zittend vlnr: Martijn der Weduwe, Edy de Wit, Rik van Passel, Johan Roodhuizen, Onno Hoek, Kevin de Witte, Milan Jonkheim, Fabian van Vliembergen,Pieter van Campen en Sebastiaan de Block

Wederom maar één punt voor Graauw 1
Verslag van: Danny der Weduwe zoals gezien op 22-04-2018
Graauw 1 - Aardenburg    [3-3]   (Competitie)

Op een snikheet sportpark de Boomwai werd de wedstrijd Graauw 1 - Aardenburg 1 afgewerkt. Gezien Aardenburg de laatste weken in een winning mood verkeert zou het deze middag niet mee gaan vallen. Scheidsrechter deze middag was de heer M. Bosters.

De wedstrijd begon met een eerste kansje voor Aardenburg in de eerste minuut. Martin wist de situatie echter goed op te lossen, waarna Graauw direct uit de omschakeling een eerste goede kans kreeg. Op aangeven van Onno schoot Joost echter over.

De eerste corner van de wedstrijd was er eentje voor Graauw. De door Joost getrapte corner werd door de keeper gelost, maar er was niemand van Graauw in de buurt zodat de keeper met de schrik vrij kwam.

Het was Aardenburg dat in de zesde minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Na een uitval van Aardenburg kon hun spits de bal beheerst binnen schuiven.

Lang kon Aardenburg niet profiteren van de voorsprong. Amper twee minuten na de openingstreffer stond de gelijkmaker al op het bord. Het was Onno die de bal binnen kon werken nadat de keeper de bal wederom gelost had.

Hierna duur het even voor een volgende kans kwam. Het was een schuiver van Ricardo na een voorzet van Joost. De bal belandde uiteindelijk bij de keeper.

Nadat een schot van Aardenburg over was gegaan en een volgende aanval net langs de goede kant van de paal, speelde de wedstrijd zich met name op het middenveld af en ontstonden er weinig kansen.

Toch viel na 36 minuten spelen uit het niets de 1-2 voor Aardenburg, nadat de verdediging van Graauw niet alert ingreep.

Ook nu kon Aardenburg niet lang van de voorsprong genieten, want ook nu was het na twee minuten weer gelijk en wederom was het Onno die de bal na een solo binnenschoot.

Nog net voor rust kwam Graauw goed weg toen een intikker van Aardenburg voorlangs ging aan het doel van Martin.

Bij de laatste actie van de eerste helft had Onno de 3-2 op zijn schoek toen hij alleen op de goal af kon gaan, maar de bal niet voorbij de keeper kon krijgen.

Na de thee een vlegende start van Graauw. Het was Kenneth die de bal na amper twee minuten op een fraaie manier kon binnenschieten.

De wedstrijd kabbelde hierna voort. Het was Aardenburg die met een snelle uitval op zoek ging naar de gelijkmaker, maar de verdedigers van Graauw wisten gezamelijk de aanval onschadelijk te maken.

Kevin werd gewisseld voor Martijn en niet veel later verliet Onno het veld voor Willem.

Milan kon Martijn diep sturen, maar de keeper van Aardenburg was net iets eerder bij de bal.

Aan de andere kant een schot van Aardenburg dat naast ging.

Na een goede voorzet van Joost kon Willem net niet bij de bal.

Een voorzet van Willem schoot door de handen van de keeper en leek in het doel te belanden, maar bleek echter enkel een corner op te leveren.

Graauw leek wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en de drie punten over de streep te trekken.

Toch werd het na niet alert reageren 3-3.

Vervolgens kreeg Graauwnog een corner te nemen.Martijn kon de bal aan de tweede paal op het hoofd van Cas schilderen, die de bal echter aan de verkeerde kant paal kopte.

In de slotfase werd Ricardo nog vervangen door "Good old Edward" teneinde weer niet met lege handen te staan.

De laatste kans van de wedstrijd was een goed genomen corner door Joost die door de verdediging van Aardenburg weggewerkt kon worden en de punten deze middag gedeeld werden.