skip to content
Dit is de team pagina van Graauw 1
     
Details:   Sponsors

 

http://www.eurofins.nl
http://www.nobel-graauw.nl
http://www.vandriesschedekoster.nl


(gemaakt op 02-11-2018 door Kristel Merckx)
 

 Staand vlnr: Johan Mouthaan, Johny Merckx, Renzo van Laere, Daniel Boeijkens, Fabian van Vliembergen, Jeroen van Looij, Cas van Passel, Sebastiaan de Block, Kevin David, Fons Kerckhaert, Martin Mouthaan, Danny der Weduwe..
 Zittend vlnr: Edy de Witte, Milan Jonkheijm, Rik van Passel, Martijn der Weduwe, Kenneth de Witte, Johan Roodhuizen, Joost van de Walle, Alex Beaurain, William van Passel
   

 


Aardenburg – Graauw 0-2
Verslag van: Alex Beaurain zoals gezien op 16-12-2018
Aardenburg - Graauw 1    [0-2]   (Competitie)
  
Dit duel was ik weer niet van de partij, maar immers wel zo verbonden met de groep, om zelfs in gedachten een pakkend stukje tekst op te lepelen. Dit duel kunnen we dan, voor beide ploegen zo bezien, allebei staan we laag in de rechterrij. “ Gaan we voor de rechter-top of eindigen we in de flop “
  
Onze gastheer van vandaag, had er immers goede hoop op, werkelijk alles werd er aangedaan om de drie punten in eigen huis te houden. Let op > op de zaterdag vooraf dit duel werd de complete jeugd competitie in Aardenburg eruit uitgegooid, en dat niet in de laatste plaats, werd op deze zondag “de kraker Aardenburg 2 – Graauw 2 “ op last van de K.N.V.B. afgelast.
Ja, die mannen van Groen – Zwart zitten wel erg om de drie punten verlegen. Graauw staat er aardig op, de bekende namen met zo nu en dan een oudgediende, omdat door “ploegenwerk” niet ieder elke zondag op post kan zijn. De rust wordt gehaald met een 0-0, dus de echte drive van de thuisploeg is nu niet zo direct aanwezig. Onze benadige “ Kensie “ zorgt voor de 0-1 en even later in de match maakt “ Unsure ( spreek als oensere ) Joostie “ aan alle ilussies van Aardenburg een einde 0-2. Deze afsluiter geeft “de burger moed” , we kijken even met een schuin oog naar “ het rijmverslag “ tegen Hoofdplaat, conclusie mag genomen worden “ de rijm is gelezen “. Ik neem nu de rol van een andere schrift geleerde aan > Engel Gabriel < Hierbij, spreek ik de wens uit om in 2019 de lijn van deze zondag door te zetten, het zou een goede BOOST zijn, om als elftal de stap omhoog in te zetten. De apostelen dienen zich dan wel 100% te geven, en zich tijdens de “ korte of lange winterstop “ goed te verzorgen, om op deze wijze goed voor de dag te komen, als de match aanstaande is. Mede namens de > Technische staf – Selectie Graauw 1 en al zijn talrijke supporters, wensen wij U als volger(es) Fijne feestdagen en een veilige en Gezonde start van 2019 toe. Blijf ons volgen, want daar zijn we uiterst fier op, de lezers boeien met meeslepende en oprechte verslagen, zo willen we ons als Graauw graag profileren.

Alex.

Copyright 1999 © 2019 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker