Dit is de team pagina van Graauw 4

Details:   Sponsors

https://www.facebook.com/pages/category/Cafe/Caf%C3%A9-de-Kroon-Hulst-529226360557973/ http://www.eurofins.nl

(gemaakt op 09-10-2016 door Silvia Neirinck)

Staand vlnr: Remon vd Weiden. Karel Steijaert, Sander d'Haens, John van Boven, Bart d'Haens, Jan d'Haens, Dean Linting, Marcel Schelfhout en Joris Perquin
Zittend vlnr: Peter Koster. Marnix vd Manacker, Andy Dellaert, Tom Heyens, Tom d'Haens en Danny Bisschop.
Afwezig: Dennis Buijs, Maarten Zwegers en Edward Kips.

Beroerde tweede helft voor Graauw 4
Verslag van: André de Winkel zoals gezien op 02-12-2018
Koewacht 3 - Graauw 4    [6-2]   (Competitie)

Op Koewacht pakte Graauw 4 aanvankelijk goed uit met aardig spel en had langere tijd de bovenhand van het spel maar kon niet voorkomen dat er tegen gescoord werd. Zelf hadden we er wat moeite mee. Maar in de tweede helft ging het mis. Graauw kreeg er weer binnen het kwartier twee tegen maar toonde veerkracht door nog twee maal te scoren. Helaas ging het in de laatste fase mis en kreeg men zelfs nog een ferme afstraffing voor de kiezen. De gifbeker moet kennelijk helemaal leeg.

Animo genoeg deze ochtend. De weergoden waren ons goed gezind en zorgde voor een tijdelijke regenpauze gedurende de wedstrijd. Het aanvangsuur was een uurtje verzet en toen eenmaal iedereen dat in de gaten hadden we drie wissel en een flink aantal toeschouwers. Daar kloppen we dan elke week onze tegenstander wel mee!. Ook Mo was van de partij alleen nu als toeschouwer in een mooi stukje gips. Ook u verslaggever liet deze wedstrijd nog even aan zich voorbij gaan.

Vanaf de eerste minuut werd door Graauw de toon gezet. Michiel meteen een dot van een kans maar kon niet langs de allerlaatste verdediger. Daarna een aantal corners die niet allemaal op waarde werden geschat. Koewacht hield het bij speldenprikken tot de zestien maar Dennis was in vorm en hield het doel schoon. Hij kon echter niet voorkomen dat we na een kleine 25 minuten spelen dan toch via een counter de deksel op ons neus kregen. Niks aan de hand. Graauw ging verder en kreeg weer een aantal kansen. Aan het einde van de eerste helft was Jaap iets te sociaal en gunde met een omhaal de bal aan een medestander terwijl hij de bal achter de doelman had moeten schieten. De Koewachtse goalie was ook in vorm en liet nagenoeg niets toe.

Na weer wat lofwoorden in de rust kregen we vijf minuten later een goal tegen. Een onterechte corner werd door Koewacht opgeëist terwijl Graauw het lijdzaam liet gebeuren. En onterechte vrije trappen en corners gaan er nagenoeg altijd in. Deze keer door een eigen doelpunt van Marcelino. Die klimt weer in een plaats in de ED-top100. Tien minuten later was er dan een voorzet vanaf onze rechtse kant die op waarde werd geschat door een Koewacht spits. 3-0.

Maar deze keer bleven we niet bij de pakken neer zitten. Bij een vrije trap voor de goal van de thuisclub kon Bjorn de bal prachtig aan de tweede paal neerleggen waarna Ronny hem loepzuiver met het hoofd in de kruising kopte. De jarige jobjes van deze week maakten een mooie goal. Niet veel later was er een balverovering van Manuel linksachter die de bal aan Marcelino bezorgde. Op zijn beurt deed hij de bal met een crosspass aan Bjorn cadeau die eerst wat meters maakte, een aanstormende verdediger uitkapte en daarna in de korte hoek raak schoot. Zijn eerste van het seizoen; hij is het nog niet verleerd.

Graauw ging op zoek naar een punt en kreeg nog een paar kansen maar het hielp niets. Helemaal niet toen tien minuten voor het einde de pijp bij een ieder helemaal leeg was. In die laatste tien minuten kregen we er nog drie binnen en was de eindstand opgelopen tot een geflatteerde stand van 6-2. Het lag aan en een ieder en aan niemand. Grote delen van de wedstrijden hebben we laten zien dat we met goed samenspel de punten waard zijn alleen zijn ze zo verdomd moeilijk te verzilveren. Als dan eenmaal met de 4-2 het punt uit handen glipt dan is dat een nekslag en zijn we nog verder van huis. Kom op mannen. Volgende week tegen Graauw 3 laten we zien wat we echt waard zijn.