Dit is de team pagina van Graauw 4

Details:   Sponsors

(gemaakt op 09-10-2016 door Silvia Neirinck)

Staand vlnr: Remon vd Weiden. Karel Steijaert, Sander d'Haens, John van Boven, Bart d'Haens, Jan d'Haens, Dean Linting, Marcel Schelfhout en Joris Perquin
Zittend vlnr: Peter Koster. Marnix vd Manacker, Andy Dellaert, Tom Heyens, Tom d'Haens en Danny Bisschop.
Afwezig: Dennis Buijs, Maarten Zwegers en Edward Kips.

Verslag van: André de Winkel zoals gezien op 14-10-2018

Met een dertiental spelers moesten de coaches het vandaag doen. De vier man die afgemeld waren konden niet zien hoe de geblesseerden de dugout vulden. Toch fijn om te zien dat als je niet kan spelen je ons dan toch komt aanmoedigen. En daarbij, het was fantastisch nazomer weer: lichte bries en dik 22 graden. Of Graauw 4 dan een mooi-weer-ploeg genoemd mag worden weten we nog niet maar het spel van de afgelopen twee weken laten zien dat dit wel het spel bevorderd. Een lichtpunt vandaag in de opstelling: na een langdurige blessure kon Dimi H. ook weer de wei in en die konden we goed gebruiken want Ronny had al vrij snel last van de hamstrings.

Graauw 4 begon degelijk. Aanvankelijk wel wat middenveld spel. Graauw 3 opende de score door na een tiental minuten een goede counter op de mat te leggen en op individuele kwaliteiten door te gaan richting de goal. Jaap zat er nog met zijn noppen aan maar dat mocht niet baten. Een kwartier later nagenoeg hetzelfde. Graauw 4 speelt de bal rond richting de zestien, verliest de bal en krijgt een razendsnelle counter om de oren. In de tussentijd had Gillian als middenvelder al een een keer of twee de keeper getest en kwamen er meer schoten van ver. Aan onze kant was het richting het einde van de eerste helft af en toe alle hens aan dek maar we wisten verder het doel schoon te houden. Uw verslaggever lukte dat ook toen hij een dot van een kans kreeg en deze met een volley keihard over schoot. Elke keeper, doel en zelfs ballenvanger werd gemist. Na een klein kwartier zoeken hadden we de bal weer gevonden en konden we verder aan de tweede helft.

Weinig omzetting aan onze zijde: ook omdat er niet al te veel wissels waren. Ook Graauw 3 had maar één wissel en ging daar spaarzaam mee om. Na een klein kwartier moest Joran met een blessure uitvallen en mocht Tinus de laatste fase van de wedstrijd onder de lat en Dennis het veld in. Vreemd om te zien dat (gelukkig na een overtreding) Dennis ook opeens met een bal in zijn handen stond. Keepers die voetballen moet je eigenlijk de toegang tot de eigen zestien ontzeggen. Maar goed. We kregen toch weer een doelpunt om de oren en hielpen ook een aantal kansen om zeep. Zelf maakten we een mooie goal via links waarbij we laten zien dat ballen weg rossen naar voor niet veel opbrengen. Via een paar mooie combinaties stond Marcelino opeens aan de achterlijn nadat hij twee man het nakijken gaf. Hij wachtte niet en gaf meteen de bal hoog voor waar Dimitri H. stond te wachten en de bal subtiel binnenschoot. Volgens de kenners zou je hier een kopbal verwachten maar echte spitsen wachten net even iets langer om doeltreffender te zijn en de keeper in vertwijfeling achter te laten. Uiteindelijk slikten we nog een doelpunt waarna Scheidsrechter Th. een einde maakte aan een voor hem rustige, sportieve en leuke wedstrijd.

Niet leuk dat je verliest maar de manier waarop we voor elkaar willen vechten zorgt dat je niet weggespeeld wordt. Ook een andere spelopvatting helpt hier aan mee. Alleen die tweede bal, daar zou nog iets harder (of überhaupt) mop getraind mogen worden. Na een OktoberFest te Graauw treffen we een week later Hontenisse. Hopelijk iedereen fit en hersteld.