Dit is de team pagina van Graauw 4

Details:   Sponsors

(gemaakt op 09-10-2016 door Silvia Neirinck)

Staand vlnr: Remon vd Weiden. Karel Steijaert, Sander d'Haens, John van Boven, Bart d'Haens, Jan d'Haens, Dean Linting, Marcel Schelfhout en Joris Perquin
Zittend vlnr: Peter Koster. Marnix vd Manacker, Andy Dellaert, Tom Heyens, Tom d'Haens en Danny Bisschop.
Afwezig: Dennis Buijs, Maarten Zwegers en Edward Kips.

Graauw 4 haalt punt tegen SDO
Verslag van: André de Winkel zoals gezien op 22-04-2018
Graauw 4 - SDO 2    [2-2]   (Competitie)

Op een warme zondagmiddag in April haalde Graauw 4 tegen SDO2. Graauw had even moeite in het spel te komen maar na een koude start kon de inhaalslag ingezet worden. Voor rust kwamen we eerst achter, maakte gelijke en keken daarna weer tegen een achterstand aan. Na rust een beter Graauw die de gelijkmaker wist te maken maar niet werd beloond met de drie punten. Dat zou iets te veel van het goede geweest zijn.

Graauw 4 had met dertien man genoeg man om aan de wedstrijd te beginnen. Hoogtepunt: de rentree van Raoul en de speelminuten voor Johan. Dennis mocht het veld in, Martijn onder de lat en RJ zat vanaf de zijlijn alles goed te bekijken. SDO had een blik vers bloed open getrokken, misschien wel twee blikken.

Aan de start van de eerste helft was het verse bloed merkbaar. SDO startte gretig en had een paar kleine kansjes. Maar Martijn stond vandaag onder de lat en had er merkbaar zin in. Hij haalde er een paar piekfijne schoten uit de tweede lijn uit. Raoul ruimde achterin het meeste op. Maar we konden niet voorkomen dat bij een corner één van de spitsen van SDO toch onbewaakt bleek en van dichtbij binnen kon schieten. Graauw had tot dan toe een paar hele kleine kansjes gehad. Niet veel later keerde dat toen we de gelijkmaker mochten maken. Uw verslaggever werd gelanceerd en kon de bal vanaf links voorgeven op Nathan. Die stond net buiten balbereik maar achter hem stond Steve klaar voor zijn schot. Niet helemaal goed geraakt maar de bal rolde tergend langzaam aan de tweede paal binnen. Steve zat goed in de wedstrijd en dit was de beloning voor het harde werken. Gelukkig miste de scheids van diens, die verder prima floot, het uittrekken van het shirt want dit had hem vast de eerste gele kaart uit zijn carrière opgeleverd. Graauw werd daarna wat meer in de verdrukking gespeeld en gebruikte de counter als wapen. Net voor rust ging dat mis toen bij één van de mislukte counters er te veel mensen voorin waren dan achterin en we het moesten afleggen tegen de jonge honden van SDO.

Na rust was er een beter Graauw. Niet dat we heel veel grote kansen op de mat legden maar we gaven minder weg en de aanvallen die we plaatsten leken iets gevaarlijk dan in de eerste helft. SDO maakte ze nagenoeg allemaal onschadelijk. Nagenoeg, want na een kleine twintig minuten moest men toezien hoe Bram een corner prachtig op Bjorn zijn hoofd schilderde en deze ongenaakbaar kon binnen koppen. Uw verslaggever heeft het uit de overlevering want die stond net te pissen voorafgaand aan zijn tweede invalbeurt. Richting het einde van de wedstrijd werd het spel van SDO door de vele wissels er niet veel beter op. Ons voordeel was dat de ogenschijnlijk zaalvoetballers geen idee van positiespel, buitenspel of de afstanden hadden. Zelf brachten we Mo weer in nadat Manuel, na later bleek, met een zonnesteek naar de kleedkamer was gestrompeld. De meeste dreiging ging uit van Nathan die als aanvallende middenvelder de tweede helft meer in zijn element was en voortdurende de verdedigende kwaliteiten van SDO testte. En als die niet aan de gang was dan was Bjorn weer op adem gekomen om weer een aanval te plaatsen. Achterin werd door Raoul prima leiding gegeven aan de verdediging al gingen de krappe schoenen van Roy hem wel parten spelen. Een verlenging had hij niet meer volgehouden.

Aan het einde van de wedstrijd kregen we zelfs nog twee goede kansen maar die gingen naast. Dat zou overigens wel te veel van het goede geweest zijn want de verhouding waren over de gehele wedstrijd gezien in evenwicht. We hadden misschien wat meer moeten doen met de ons geboden kansen maar niemand is wat te verwijten. Iedereen deed zijn stinkende best, niemand verzaakte wat vaak tot punten leidt. Graauw 4 heeft nu 10 punten uit vijf wedstrijden wat best wel uniek is. We hebben eens 12 uit vijf wedstrijden gehaald aan het einde van het seizoen 2006-2007. In ons record seizoen 2014-2014 haalde we eens 15 uit acht wedstrijden wat in principe nog haalbaar is. Maar een zevende plaats met nog vijf wedstrijden vind uw verslaggever al een meer dan prima resultaat. En zeker als we kijken naar onze naaste concurrenten voor de rode lantaarn: daar steken we nu met kop en schouders boven uit.