skip to content
Dit is de team pagina van Graauw 4
     
Details:   Sponsors

 

https://www.bedrijvenpagina.nl/Oud_ijzerhandel_P_de_Wulf/3717719/ca67110c/
https://www.facebook.com/pages/category/Cafe/Caf%C3%A9-de-Kroon-Hulst-529226360557973/ http://www.eurofins.nl


(gemaakt op 03-02-2019 door Evelien de Detter)

Staand vlnr: Johan Haest, Peter de Wulf, Menno de Cauwer, Gillian Stevens,André de Winkel, Bjorn Vermeersen, Bakalcha Abdulkadir, Patrick de Cauwer en Mo Babankir
Zittend vlnr: Dennis Schipper, Ed van Eck, Silas Kips, Michiel Kips, Dimitri Merckx, Martijn Seghers, Marcelino Neirinck en Paul Steijaert
Afwezig: Joran Groendijk, Manuel Lafertin, Ronny de Winkel, Remco van Damme, Roy van Cadsand en Dimitri Heijerman

 


Slap begin Graauw 4, met vlagen leuk.
Verslag van: André de Winkel zoals gezien op 17-03-2019
Vogelwaarde 3 - Graauw 4    [8-0]   (Competitie)
  
Het was een slecht begin van Graauw 4 uit bij de nummer twee: Vogelwaarde 4. Deze ploeg heeft nog kampioenaspiraties wat bleek toen ze in een kwartier zichzelf een 3-0 voorsprong gaven. Graauw was redelijk passief en werd pas actief nadat achterin de posities gevonden werden. voor rust kwam daar nog een doelpunt bij. Af en toe kwam Graauw er uit en konden we een aanval plaatsen maar echt gevaarlijk werden we niet. Na rust ging het iets beter al kregen we er nog een viertal om de oren, maar we kwamen meer in het spel voor en hadden zelfs kansen.
  
Wat spelers betreft was het dun bezaaid. Vier afmeldingen, een geblesseerde en een drietal die niet eens de moeite namen om te laten weten waar ze uithingen. Hele dagen op Social Media maar een berichtje dat men niet komt is blijkbaar te veel. Dat laatste groepje zal wel weer het hoogste woord hebben als ze de volgende keer op de bank belanden maar we hadden ze liever deze wedstrijd gezien.

Wat de opstelling betreft: geen hele gekke dingen. Alleen Ronny mocht zijn opwachting op het middenveld maken naast Bacha. Michiel met Bjorn in de spits.

Zoals gezegd: Graauw stond even de slapen en was nog zoekende naar posities maar daar kon de thuisclub niet op wachten. Binnen een kwartier vlogen er drie binnen. Wederom een mix van geluk, onkunde en een mooie aanval. Totdat had alleen uw verslaggever een dot van een kans op een pass van Martijn. Tja, die linkse.. Toen we eindelijk aan voetballen toe kwamen konden we Vogelwaarde wel wat tegenstand bieden al waaide een corner via de keeper en een man aan de paal dan toch nog binnen. Zelf hadden we schietkansen via Bjorn en Michiel. Weliswaar uit tweede lijn maar toch. Zodra de wind er onder komt is het voor niemand in te schatten.

Na ruist een zelfde beeld. Met vlagen speelde Graauw wel aardig en waren er kansen op mogelijkheden. Jaap lanceerde zichzelf en tot ieders en vooral zijn eigen verbazing haalde hij de achterlijn en gaf nog een bal voor met links. Helaas kon men deze bal niet binnen schieten. Ook de corners van Roy en de vrije trappen van Bjorn werden niet beloond met een doelpunt, Want dat was het enige waar we nog recht op hadden. Dat Vogelwaarde er af en toe uitkwam en een doelpunt maakte zaten we niet meer zo mee.

Positieve zaken nemen we mee naar de volgende wedstrijd. Ronny en Bacha op het middenveld was misschien niet zo heel gek. Snel mee doen ook niet. Alleen dat afronden: daar moeten we nog eens iets op vinden. Er zijn nog 24 punten in het spel dus we kunnen nog een degradatie afwenden.

Copyright 1999 © 2019 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker