skip to content

Velden nog niet klaar voor het nieuwe seizoen
De droge zomer gaat de velden van VV Graauw niet onopgemerkt voorbij. Met innovatieve oplossingen worden de velden veelvuldig besproeid maar kon men niet voorkomen dat er bij aanvang van het nieuwe seizoen al een bespeelbaar veld ligt waar op getraind of gespeeld kan worden.

Ondanks dat er man en macht wordt gewerkt aan het op tijd speelklaar krijgen van de velden moeten we helaas melden dat dit nog even op zich laat wachten. Tot en met 26 augustus zijn de velden nog gesloten.
Graauw JO11-1 winnaar toernooi Vogelwaarde
Zaterdagmiddag 2 juni was het zover. Ons laatste toernooi als JO11-1. Prachtig voetbalweer, droog niet te warm. In poule A kwamen we uit tegen Sint Pauwels, HVV en Vogelwaarde JO11-2.

We waren allemaal in opperste concentratie en klaar voor de strijd. Met 3 wissels genoeg verse krachten in te brengen. Wedstrijden werden allemaal door Graauw gedomineerd en goed uitgespeeld door onze jeugd. Mooie combinaties gezien de verdediging prachtig opbouwen van van achter uit en het mooie vleugelspel. Dan de finale tegen ......

Lees verder
Tradities moet je koesteren: de rode lantaarn
In de reserve zesde klasse van Zuid 1 werd voorafgaand aan de wedstrijd Graauw 4- Terhole 1 de rode lantaarn uitgereikt. Uw verslaggever en zijn team hadden hem al vaker in bezit maar afgelopen en komend seizoen staat deze te pronken in de kantine van VV Terhole.

Deze prijs is niet om te spotten met de allerlaatste in het rijtje maar juist om te prijzen dat elke ploeg in deze klasse telt. Het staat voor niet opgeven en er altijd maar je beste beentje voor zetten ook al weet je dat de volgende wedstrijd weer heel erg moeilijk wordt. Ik zeg het vaker: zonder verliezers zijn er ook geen winnaars. daar moeten we dus zuinig op zijn.

Terhole zat de laatste jaren even in de hoek waar de klappen vielen maar we geloven dat ze er volgend jaar gewoon weer bij zijn. Ik heb ze vandaag nog zien spelen en ze hebben er nog altijd veel plezier in. Volgende jaar is de rode lantaarn weer voor een ander. Vast van overtuigd.
Graauw VR1 kampioen!
Na een enerverend seizoen waarin 132 doelpunten werden gescoord en er maar 14x de bal uit het net gevist moest worden zijn onze dames (met nog 1 wedstrijd te gaan...) in een directe strijd met Nr.2 sv Nieuwdorp/Patrijzen Vr1 afgelopen zaterdag Kampioen geworden in de 5e klasse van het zaterdag-voetbal door een 2-0 overwinning op deze dames! Hoewel de druk deze dag hoog was, pakte de tactiek prima uit in het voordeel van onze dames! Succes volgend seizoen in de 4e klasse!
Jeugdkamp 2018
Al weken werd er naar uit gekeken, maar zaterdag 14 april was het eindelijk zover: Het jeugdkamp voor JO-13, JO-11 en JO-09. Om half 3 vertrokken 31 pupillen en 14 begeleiders naar camping De Vogel in Hengstdijk. Eenmaal bij de kampeer boerderij aangekomen werden de slaapplekken in no time ingericht en was het tijd om de camping te voet, op skeelers of met de skelter te verkennen.

Even later werden de kinderen in 6 groepjes verdeeld en was het tijd voor de foto puzzel tocht over de camping. Hierbij was het de bedoeling om aan de hand van foto’s bijbehorende caravan nummers te vinden. Deze nummers kwamen overeen met een letter en met de letters kon een zin gemaakt worden. Uiteindelijk was het de bedoeling om antwoord te geven op de vraag die door de zin werd gevormd. De vraag luidde: Wie is de mol? Een aantal teams gaven Jan Versteeg als antwoord, maar toen werd uitgelegd dat er in elk groepje een “mol” actief was geweest, gingen her en der wat lampjes branden. Zo links en rechts hadden een aantal mensen zich nogal opvallend gedragen tijdens de puzzel tocht. 3 van de 6 mollen werden betrapt en van de overige 3 had Quint het onopvallendst het spel gesaboteerd. Zijn groep had alle nummers fout en Quint werd niet betrapt. En zo hebben we dit jaar geen sportman van het jaar bij het jeugdkamp, maar .....

Lees verder

Ouder nieuws:

Velden nog niet klaar voor het nieuwe seizoen
Midzomeravond voetbal
Graauw JO11-1 winnaar toernooi Vogelwaarde
Tradities moet je koesteren: de rode lantaarn
Graauw VR1 kampioen!
Jeugdkamp 2018
Depannage d'Haens in actie
Graauw 1 pakt belangrijke punten tegen SDO
Gezellige ochtend met pannenkoeken.
Nieuwe kleedkamer onthult tijdens Nieuwjaarsreceptie 2018
JO-13 kampioen!
Sinterklaas op de boomwai
Tanzania: we made them happy
Afgelastingen
Omroep zeeland: Onze Club
Jeugdkamp 2017
KNVB onderscheidingen
Jeugdkamp 2016
Zonovergoten Boomwai feesten ten einde
Uitstap Graauw naar Feyenoord
Sinterklaasavond 2015

Copyright 1999 © 2018 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker