skip to content

Vechtlust verdwenen in tweede helft
Vogelwaarde 3 - Graauw 4    [7-0]   (Competitie)
  
Na een goede eerste helft waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren kwam Vogelwaarde met een zondagsschot op een voorsprong. Graauw had wat water-kansen maar geen aanspraak op een gelijkmaker. Na rust zat er blijkbaar weer wat in de thee zoals we seizoenen geleden ook al eens last van hadden. De vechtlust en het redelijk combineren uit de eerste helft had plaatsgemaakt voor een overrompeling van Vogelwaarde die er in korte tijd de score verder liet oplopen. Een goed keepende Martijn voorkwam erger.
lees hier het hele verslag van André de Winkel
Zwoegend Graauw komt kracht te kort in 2de helft
Graauw JO11-2 - Terneuzen JO11-2    [0-8]   (Competitie)
  
Graauwse acht gingen strijdend tenonder na eerste goede helft.
lees hier het hele verslag van JP de Caluwe
Groen-witten blijven gas op die lollie geven tegen Axel
Graauw JO13-1 - Axel JO13-2    [14-0]   (Competitie)
  
Prima combinerend Graauw vind 14x het net tegen tam spelend Axel.
lees hier het hele verslag van JP de Caluwe

Omroep zeeland: Onze Club

Op 29 augustus jl kreeg vv Graauw een bezoek van omroep zeeland met het programma  "Onze club". Als u op de foto drukt dan krijgt u een leuk inkijkje in de opname dag.

Maar beter is het resultaat te bekijken. De uitzending werd op zondag 3 september uitgezonden.

http://www.omroepzeeland.nl/tv/programma/370059821/Onze-Club/aflevering/370094943/VV-Graauw

 

KNVB onderscheidingen

 

Tijdens de allerlaatste thuiswedstrijd van Graauw 1 in dit seizoen was er behalve de wedstrijd ook ruimte voor een feestje. Een flink aantal vvGraauw promintenten kregen onderscheidingen van de KNVB. De foto's zijn van Kristel Merckx.

Jeugdkamp 2017

Na het bestuderen van de weermodellen, kwamen we tot de conclusie dat het weekend van 8 en 9 april een fijn weekend zou zijn om het jeugdkamp te organiseren. En een fijn weekend werd het. Zaterdag middag vertrokken 34 kinderen en een kudde begeleiders naar scouting gebouw De Karakol op de Linkeroever in Antwerpen. Na een half uurtje kwamen we ter plaatse. Na de gebruikelijke chaos rondom het vinden van een goede slaapplek hebben we eerst de buurt eens goed verkend. Aan de ene kant van het gebouw ligt namelijk het Sint Annabos en aan de andere een gigantische speelweide en een stuk verderop het Sint Annastrand. Mogelijkheden genoeg dus.

Terwijl de begeleiders de zeskamp voorbereidden mochten de kinderen zich uitleven in het bos of op de speelweide, waar de skatebaan het populairste was. Na een appel (met dank aan Peter de Gendt) en een glaasje fris werden de teams ingedeeld en kon de zeskamp beginnen. Nadat de kruiddampen van het hoepelschieten, spijkerbroek hangen, spijker slaan, behendigheidsestafette, blikken schieten en een bal in een emmer mikken waren opgetrokken .........

Lees verder
Zonovergoten Boomwai feesten ten einde

Op woensdagavond gaf de jeugd een muzikale start aan deze zonovergoten Boomwaifeesten van 2016 met de road tot Graauwrock. Op zondagmiddag kwam er een einde aan het grote feest met de prijsuitreiking van het wijkentoernooi en een dankwoord aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. De belangrijkste prijs van het weekend ging naar de familie Kips. Zij wonnen de sportiviteitsprijs.

Uw webmaster ontbeert nog wat uitslagen dus als u die nog heeft dan zal hij de speciale boomwaifeesten pagina nog bijwerken. Alle uitslagen en verslagen die we wel hebben staan hier : Boomwaifeesten 2016

 

Maar gelukkig hebben we de foto's nog :-) Als u er nog heeft dan even een bericht naar de webmaster. Dan zal hij zorgen dat ze op de site terecht komen.

2016-05-08_boomwaifeesten_wijkentoernooi
2016-05-07_boomwaifeesten_spelmiddag voor de jeugd
2016-05-07_boomwaifeesten_prijsuitreiking_spelmiddag
2016-05-07_boomwaifeesten_levendtafelvoetbal
2016-05-07_boomwaifeesten_graauw_e1_krabbendjke_e2
2016-05-06_boomwaifeesten_memorial_remy_magnus
2016-05-04_road_to_graauwrock_9_prijsuitreiking
Jeugdkamp 2016

Verslag van Jos de Kock
Het jaarlijkse voetbalkamp voor F, E en D pupillen vond dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 april. De F’s, E’s en D’s vertrokken om 13:00 uur met hun begeleiders naar het onderkomen van de Scouts Kieldrecht in Kieldrecht. De MD hadden eerst nog een uitwedstrijd, dus die sloten ietsje later aan. Direct na aankomst werden de slaapzalen ingedeeld en nadat ook de matras van de 10e E-pupil met een schoenlepel werd ingepast, konden de spelen aanvangen. De highland games in dit geval. De organisatie had een aantal spellen “bedacht” die uit zouden moeten maken welke pupil de beste highlander van VV Graauw zou zijn. Bij deze spellen kwamen zowel individuele kwaliteiten als teamwork om de hoek kijken. Na een korte demonstratie gingen de spelen van start. Vooral de onderdelen Spijker Slaan, Spijkerbroek Hangen en Zak Met Stenen Tillen waren spectaculair om te zien. De teamspellen Kratjes Estafette, Pallet kantelen, Bus(je-) en Touwtrekken waren spannend. De atletieknummers Steen Stoten, Boomstam Werpen, Laars werpen en Sokwerpen waren moeilijk, maar ook leuk om te doen. Zoals altijd zetten alle pupillen hun beste beentje voor. Tussendoor was er tijd voor drankje en een appel. Ook dit jaar waren de appels weer geschonken door Peter de Gendt. Helaas was het tijdschema wat aan de lange kant, waardoor niet alle spellen gedaan konden worden. Het voordeel is, dat er nu geen klassement is, waardoor er louter winnaars zijn.

In de tussentijd had het foerage team onder leiding van Wim de Kock zich gestort op frieten, sla en snacks. Dit lieten de pupillen en de leiders zich goed smaken en dit rustmomentje was van harte welkom.
Na het eten gingen de pupillen het dorp in. De F’s en E’s voor een puzzel annex doe tocht en de D’s en MD’s voor een monopoly spel. Hoewel het niet in de opdrachten stond hebben JP en Alain de E’s bier leren drinken en in het zelfde café een hond een Bifi worstje gevoerd. Op de terugweg is ook een ijsverkoopster korte tijd gegijzeld, maar die heeft na een grondige inspectie haar weg kunnen vervolgen met achterlating van een ijsje voor alle spelers.

Bij het monopoly spel voor de D’s en MD’s gingen vier teams het dorp in om een vooraf opgestelde lijst met gebouwen te fotograferen. Het duurste gebouw als eerste en het goedkoopste als laatste. Hierbij kon de waarde van de gebouwen “verdiend” worden. Het was de bedoeling om je aan het eind van het spel eigenaar te mogen noemen van zo veel mogelijk bedrijven en gebouwen. Ook hierbij gingen de teams fanatiek te werk en iedereen kent Kieldrecht nu op zijn duimpje.

Na het traditionele kampvuur gingen de F’s en E’s richting de slaapzalen en mochten de D’s en MD’s aantreden voor de dropping. Door middel van loting werden drie teams gevormd, die in de buurt van de voetbalvelden van Verrebroek één voor één werden gedropt. Echter, het was de bedoeling om als tweede team aan te komen. Dit leidde tot een hoop puzzelwerk voor de teams, waarbij voortdurend de tactiek en de strategie moest worden aangepast. Om er voor te zorgen dat de teams niet de hele nacht buiten bleven moest de organisatie een kleine kunstgreep toepassen waardoor toch het eerste team als winnaar kon worden gehuldigd.
Hierna gingen ook de D’s en MD’s naar de slaapzalen en kon de leiding onder het genot van een biertje en een bitterbal even tot rust komen en de wereldproblematiek bespreken.

Na een korte nacht, waarin niemand langer dan drie uur heeft geslapen brak de ochtend weer aan en na een stevig ontbijt met de gebruikelijke eieren van Mangnus-Thielman kon het kamp opgebroken worden en vertrok het hele stel naar het zwembad in Beveren. Om 12:00 uur werd ook de laatste pupil uit het zwembad gevist en na een glaasje fris en een snoepje vertrokken we weer naar de plaats waar we 24 uur daarvoor vertrokken.
Het was wederom een zeer geslaagd voetbalkamp, mogelijk gemaakt door een mooie financiële bijdrage van het bestuur, de inzet van de (team-) begeleiders, een aantal fanatieke ouders, maar voornamelijk door de pupillen zelf. Het is en blijft een fijne groep kinderen!

De foto's zijn gemaakt door Astrid de Kock (de DSC's) , Natasja de Waele (SAM) en Alain Blankaert (IMG). Aangezien het er zo veel zijn, zijn ze opgedeeld in drie delen.
2016-04-16_jeugdkamp_deel1
2016-04-16_jeugdkamp_deel2
2016-04-16_jeugdkamp_deel3

Ouder nieuws:

Afgelastingen
Omroep zeeland: Onze Club
Jeugdkamp 2017
KNVB onderscheidingen
Jeugdkamp 2016
Zonovergoten Boomwai feesten ten einde
Uitstap Graauw naar Feyenoord
Sinterklaasavond 2015
Wafelbackactie 2016
Nieuwjaarsdag 2016
as vrijdag Graauw 1 - Cadzand 1
Graauwse kampioenen najaar 2015
Nieuwjaarsreceptie 2016
Nieuwjaarstoernooi 2016
Kampioenen op de Boomwai
FC het Lammeken?
Nieuwe Dugouts op het hoofdveld
Graauw 3. dankzij Café de Zaak weer in het nieuw!!
Spelers zaterdag elftal gezocht
Graauwse meidenploeg nu ook Zeeuws-kampioen schoolvoetbal.
Graauw gaat Groen!

Copyright 1999 © 2017 vv Graauw | Design by André de Winkel | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker