Wederom maar één punt voor Graauw 1
Graauw 1 - Aardenburg    [3-3]   (Competitie)

Op een snikheet sportpark de Boomwai werd de wedstrijd Graauw 1 - Aardenburg 1 afgewerkt. Gezien Aardenburg de laatste weken in een winning mood verkeert zou het deze middag niet mee gaan vallen. Scheidsrechter deze middag was de heer M. Bosters.
lees hier het hele verslag van Danny der Weduwe
Graauw 4 haalt punt tegen SDO
Graauw 4 - SDO 2    [2-2]   (Competitie)

Op een warme zondagmiddag in April haalde Graauw 4 tegen SDO2. Graauw had even moeite in het spel te komen maar na een koude start kon de inhaalslag ingezet worden. Voor rust kwamen we eerst achter, maakte gelijke en keken daarna weer tegen een achterstand aan. Na rust een beter Graauw die de gelijkmaker wist te maken maar niet werd beloond met de drie punten. Dat zou iets te veel van het goede geweest zijn.

Graauw JO13 behaalde een klinkende overwinning in de 3e klasse door thuis ook nog eens van Terneuzense Boys te winnen. Met 10-1 werd het onbetwiste kampioensschap nogmaals benadrukt met de negende overwinning op rij.

Gefelicteerd mannen. Op naar de 2e klasse!

Op 11 november was Sinterklaas op de Graauw. En dat was wel erg vroeg. Gelukkig was onze razende reporter Johan Mouthaan er bij om er wat foto's van te maken.

Afgelopen zomer is Paul Mangnus samen met Arthur, Victor en zijn zus Anneke en de kinderen op bezoek geweest bij hun oom Marcel Mangnus bij ons wel bekend als Pater Marcel in het mooie Tanzania. Marcel is één van de witte paters missionarissen die hier al ruim 40 jaar helpt bij jongerenwerk. Paul had met zijn bezoek naar zijn oom van ons voetbalshirten meegekregen om deze uit te delen in een jongerenopvangcentrum in Arusha (noorden van Tanzania) waar zwerfkinderen worden opgevangen met een verslaving. Deze kinderen worden daar een aantal jaren begeleid om ze daarna weer terug een toekomst te geven. Sporten is daarbij ook belangrijk en natuurlijk ook een potje voetbal. Zoals jullie zien zijn onze shirten met open armen ontvangen en spelen de groen-witten van nu af aan ook in Afrika.

Op 29 augustus jl kreeg vv Graauw een bezoek van omroep zeeland met het programma  "Onze club". Als u op de foto drukt dan krijgt u een leuk inkijkje in de opname dag.

Maar beter is het resultaat te bekijken. De uitzending werd op zondag 3 september uitgezonden.

Tijdens de allerlaatste thuiswedstrijd van Graauw 1 in dit seizoen was er behalve de wedstrijd ook ruimte voor een feestje. Een flink aantal vvGraauw promintenten kregen onderscheidingen van de KNVB. De foto's zijn van Kristel Merckx.

Wafelbackactie 2016
Nieuwjaarsdag 2016