Lepelstraatse Boys – Graauw 0-0
Lepelstraatse Boys - Graauw 1    [0-0]   (Competitie)

Het laatste kwartet van vier wedstrijden staat op punt van beginnen, in onze reis naar Brabant weer een mooi moment om onze “J-O speler Martijn” mee te nemen. Eerder was op de Brabantse velden zijn medespeler Stijn paraat. Terwijl we onderweg zijn in de Mokka, heb ik daarom diverse generaties binnenboord. De routinier Edward, denkt nog over de positieve revanche tegen onze tegenstander van hedenmiddag, na de gemiste promotie enkele jaren eerder. Onze jongeling Martijn, hoopt toch stiekem op speelminuutjes “bij het grote 1e”. We weten dat in onze 4e seizoen wedstrijd, Lepelstraatse Boys vrij simpel met drie punten zagen vertrekken. Dit maal is er een zonnige sfeer en veel ambiance op en rondom het uiterst knusse speelplein. De zuidwester, speelt ons vandaag dan ook geen parten. Dus we kunnen lekker “at the Ball”
lees hier het hele verslag van Alex Beaurain
Hoofdplaat – Graauw 2-3
Hoofdplaat - Graauw 1    [2-3]   (Competitie)

Op deze tweede paasdag, memoreer ik even terug aan mijn verslag van onze eerste wedstrijd tegen deze opponent op eigen Boomwai. We kregen een terechte draai om de oren, mijn conclusie was dan ook “ we zijn geen linkerrij ploeg “ . Uiteraard niet zo fraai, maar wel realiteit op dat moment, gevoed ook met het feit dat we hier in deze competitie jaargang wel wilden komen. Nu een 4 maanden later, staan we toch links, met name in dit duel kunnen we laten zien of dit een terechte plaats voor ons is.

lees hier het hele verslag van Alex Beaurain

Een uniek moment op Graauw. Tijdens de wedstrijd Graauw 2 tegen Graauw 3 (uitslag 4-4), werd een pilon geplaatst voor een echte sinkhole. Voor wie dat niet kent; opeens was er een gat in het veld geslagen en op last van de arbitrage moest dat eerst gerepareerd worden. De eerste oplossing was een pilon er overheen plaatsen. Daar kon men dan wel omheen spelen. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Depannage D'Haens, geassisteerd door de heer van Campen, voerde een spoed reparatie uit door middel van een emmer zand. Niet in de hoeveelheden waar Bart in zijn dagelijkse werk mee pleegt te spelen maar er ging een meer dan volle emmer in. En dat alles aangestampt met een sneeuwschuiver terwijl de mussen voor het eerst dit jaar van het dak vallen. Altijd wat te beleven op Graauw

De derby tussen Graauw en SDO leek op een gelijk spel af te stevenen maar in de laatste minuten werd de gelijkwaardige strijd beslist in het voordeel van Graauw. Uitslag 2-1. Verslag volgt.

Hiernaast de foto's van Kristel Merckx

Zaterdag 20 Januari een gezellige ochtend voor de JO11 op de Boomwai. Onderlinge wedstrijd tussen de Jo11-2 en de JO11-1. Onder leiding van Jos de Kock werd de wedstrijd in goede banen geleid. 1e helft met de eigen teams tegen elkaar. De JO11-1 werd overrompeld door het spel van de JO11-2. Ze konden geen weerstand bieden tegen het snelle counter voetbal. De JO11-1  kwam vaak voor de goal maar de spits had behoorlijk pech in zijn afwerking. 2e helft hebben we alles in de mix gegooid en werd er lekker gevoetbald in, op zijn tijd, een klein druppeltje regen.

Ondertussen stonden Angeliek Coenen, Margreet, Marijke en Yvette de pannenkoeken te bakken in de keuken van de kantine. Na de verdiende douche kon de jeugd aanschuiven voor lekkere pannenkoeken. Heb zelfs gehoord dat er iemand 7 pannenkoeken naar binnen had gewerkt. Volgens mij was het een geslaagde ochtend! Ik wil de moeders nog even heel erg bedanken om dit mogelijk te maken!Dagmar nog bedankt voor de lekkere pannenkoeken die je nog gebracht had!

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werd op zondag 7 januari kleedkamer 0 geopend door voorzitter Jos de Block en wethouder sport JP Hageman.  Dat werd gedaan door het onthullen van het logo van vv Graauw wat nu prominent op de gevel prijkt van de nieuwe aanbouw.

Foto's zijn van Kristel Merckx en André de Winkel

Graauw JO13 behaalde een klinkende overwinning in de 3e klasse door thuis ook nog eens van Terneuzense Boys te winnen. Met 10-1 werd het onbetwiste kampioensschap nogmaals benadrukt met de negende overwinning op rij.

Gefelicteerd mannen. Op naar de 2e klasse!