Lepelstraatse Boys – Graauw 0-0
Lepelstraatse Boys - Graauw 1    [0-0]   (Competitie)

Het laatste kwartet van vier wedstrijden staat op punt van beginnen, in onze reis naar Brabant weer een mooi moment om onze “J-O speler Martijn” mee te nemen. Eerder was op de Brabantse velden zijn medespeler Stijn paraat. Terwijl we onderweg zijn in de Mokka, heb ik daarom diverse generaties binnenboord. De routinier Edward, denkt nog over de positieve revanche tegen onze tegenstander van hedenmiddag, na de gemiste promotie enkele jaren eerder. Onze jongeling Martijn, hoopt toch stiekem op speelminuutjes “bij het grote 1e”. We weten dat in onze 4e seizoen wedstrijd, Lepelstraatse Boys vrij simpel met drie punten zagen vertrekken. Dit maal is er een zonnige sfeer en veel ambiance op en rondom het uiterst knusse speelplein. De zuidwester, speelt ons vandaag dan ook geen parten. Dus we kunnen lekker “at the Ball”
lees hier het hele verslag van Alex Beaurain
Hoofdplaat – Graauw 2-3
Hoofdplaat - Graauw 1    [2-3]   (Competitie)

Op deze tweede paasdag, memoreer ik even terug aan mijn verslag van onze eerste wedstrijd tegen deze opponent op eigen Boomwai. We kregen een terechte draai om de oren, mijn conclusie was dan ook “ we zijn geen linkerrij ploeg “ . Uiteraard niet zo fraai, maar wel realiteit op dat moment, gevoed ook met het feit dat we hier in deze competitie jaargang wel wilden komen. Nu een 4 maanden later, staan we toch links, met name in dit duel kunnen we laten zien of dit een terechte plaats voor ons is.

lees hier het hele verslag van Alex Beaurain

Zaterdagmiddag 2 juni was het zover. Ons laatste toernooi als JO11-1. Prachtig voetbalweer, droog niet te warm. In poule A kwamen we uit tegen Sint Pauwels, HVV en Vogelwaarde JO11-2. We waren allemaal in opperste concentratie en klaar voor de strijd. Met 3 wissels genoeg verse krachten in te brengen. Wedstrijden werden allemaal door Graauw gedomineerd en goed uitgespeeld door onze jeugd. Mooie combinaties gezien de verdediging prachtig opbouwen van van achter uit en het mooie vleugelspel.

Dan de finale tegen Vogelwaarde JO11-1. Vaak tegen gekomen in de competitie en zorgde altijd voor vuurwerk en beladen duels. Vooral Cas en zijn neef de keeper van Vogelwaarde. Was een druk bezochte wedstrijd door het publiek. Ook Graauw was goed vertegenwoordigd. De spanningen op de gezichten van de spelers was goed te zien. Het ging gelijk op en uit het niets doelpunt van Vogelwaarde. Graauw wist wat ze moesten doen want we gaan hier niet met lege handen naar huis. We rechtten onze rug en gingen de combinaties aan. De vleugels overliepen de verdediging en vuurde voorzetten op de spits maar de keeper pareerde alle schoten.

Een aanval van Vogelwaarde werd onderschept door onze keeper Jules en rolde hem zo mee in de voeten van Laurien, we dreven ze op en pasje via links op Cas die hem weer mee gaf op Ties die met een verwoestend afstandsschot de gelijkmaker binnen knalde.

Laatste minuten tikte weg. Tijd , penalty’s zei de scheids elk 3 spelers. Laurien, Ties en Cas gingen het voor ons doen.

Jules zijn handschoenen voorzien van magische krachten en instructies gegeven. 1e van Vogelwaarde over, Ties knalde hem ook over, 2e Vogelwaarde snoeihard geplaatst binnen, Laurien mooi strak in de hoek binnen. 1-1. Vogelwaarde schiet naast. Cas gaat er staan. Neef tegen neef. Onze harten klopten in de keel. Cas zet aan plant zijn linkse tegen de bal en schiet verwoestend hard buiten het bereik van de keeper. Feest, Graauw heeft de finale gewonnen van de thuisclub. We zijn de kampioenen van de dag.

Jules, Tijn, Ties, Laurien, Isabel, Froukje, Cas, Sees, Jente, Lente en Merijn Geweldig mooi gevoetbald jongens en meiden!

Laatst vernieuwd: 04 Jun 2018 om 10:08 PM