Na een enerverend seizoen waarin 132 doelpunten werden gescoord en er maar 14x de bal uit het net gevist moest worden zijn onze dames (met nog 1 wedstrijd te gaan...) in een directe strijd met Nr.2 sv Nieuwdorp/Patrijzen Vr1 afgelopen zaterdag Kampioen geworden in de 5e klasse van het zaterdag-voetbal door een 2-0 overwinning op deze dames! Hoewel de druk deze dag hoog was, pakte de tactiek prima uit in het voordeel van onze dames! Succes volgend seizoen in de 4e klasse!

Laatst vernieuwd: 22 May 2018 om 9:01 PM