Wederom maar één punt voor Graauw 1
Graauw 1 - Aardenburg    [3-3]   (Competitie)

Op een snikheet sportpark de Boomwai werd de wedstrijd Graauw 1 - Aardenburg 1 afgewerkt. Gezien Aardenburg de laatste weken in een winning mood verkeert zou het deze middag niet mee gaan vallen. Scheidsrechter deze middag was de heer M. Bosters.
lees hier het hele verslag van Danny der Weduwe
Graauw 4 haalt punt tegen SDO
Graauw 4 - SDO 2    [2-2]   (Competitie)

Op een warme zondagmiddag in April haalde Graauw 4 tegen SDO2. Graauw had even moeite in het spel te komen maar na een koude start kon de inhaalslag ingezet worden. Voor rust kwamen we eerst achter, maakte gelijke en keken daarna weer tegen een achterstand aan. Na rust een beter Graauw die de gelijkmaker wist te maken maar niet werd beloond met de drie punten. Dat zou iets te veel van het goede geweest zijn.

Graauwse kampioenen najaar 2015

Voor het kampioenschap van Graauw D1, MD1 en F1 kreeg uw verslaggever maar liefst drie stukje binnen. Dat toont maar weer aan hoe trots iedereen is op de jeugd van vv Graauw!

Ralf:  Afgelopen zaterdag 5 dec. hebben we het kampioenschap van de dames md1 gevierd. Ze hebben weer een prachtig resultaat neer gezet met maar twee verliespunten. Ze lopen er sinds kort prachtig bij in de nieuwe trainingspakken gesponsord door melkveebedrijf melfavo van de familie Voermans. Ook in de wedstrijd tenues mogen ze gezien worden, deze worden gesponsord door Marleen Steijaert van kids koots.

Voor we zaterdag de kar op gingen zijn we eerst op bezoek geweest bij onze sponsors om ze te bedanken voor de mooie kleding.We werden hartelijk ontvangen bij de familie Steijaert en Voermans en hebben er een mooie foto sessie van gemaakt. Het was een zeer geslaagde dag, en sponsors nogmaals bedankt.

Namens de dames en leiders van md1".

Joost: "Graauw had weer 3 najaar kampioenen de F1, de MD1 en de D’s. Dit moest natuurlijk gevierd worden met een ronde over de Graauw met de kar. De meisjes van MD1 gingen eerst langs de sponsororen om eens een paar mooie foto’s nemen, want het valt niet altijd mee om het team compleet bij elkaar te hebben en onze sponsoren hebben ook een zeer druk bestaan! Om 11.00 uur was het dan zover met z’n allen op de kar, met muziek en volop confetti. Na de rondrit stonden er heerlijke pannenkoeken klaar gebakken door Waldy! Na de pannenkoeken kregen de spelers en speelsters allemaal een beker. De middag werd gezellig afgesloten door onze vaste supporters, ouders en leiders en niet te vergeten Betty".

Eric Maerman: "Om 10 uur arriveerde de hele selectie van MD1 bij sponsor Marleen Kids Koots. Na het poseren voor het groepsfoto kregen we binnen een leuke ontvangst met een drankje en nog een leuke attentie voor de meisjes. Nadat Marleen nog tekst en uitleg had gegeven over Kids Koots reden we met zijn allen naar de volgende sponsor, Melkfavo Melkvee van de Familie Voermans.

Hier werd wederom een groepsfoto gemaakt met een paar “muttens” die los tussen onze meisjes stonden en er zich goed thuisvoelden. De stier hebben we maar binnen laten staan, daarvoor was het te koud.. Na de fotosessie nog een kijkje in de schuur bij de koeien en vervolgens naar De Boomwai gereden waar De Kar voor “rondje Graauw” al stond te wachten. Ook al was het koud, iedereen vond het heel leuk. Na alle straten doorkruist te hebben terug naar de kantine om de lege magen te vullen. Kortom een leuke morgen welk pas in de late achtermiddag afgelopen was ...... in de kantine."

Laatst vernieuwd: 13 Dec 2015 om 11:14 PM

Wafelbackactie 2016