Op 28 november bracht de Sint met zijn zwarte pieten een bezoek aan onze E en F spelers. De sint wist weer veel over de kinderen te vertellen. Gelukkig was iedereen braaf geweest en had hij voor iedereen een cadeautje meegebracht. Ook rijmpiet had weer voor iedereen een mooi rijmpje gemaakt.

Deze keer had de Sint ook aan Betty gedacht en haar in het zonnetje gezet, want Betty draagt haar steentje behoorlijk bij met het draaien van kantinediensten om onder andere de jeugdwedstrijden op zaterdag mogelijk te maken. Het viel de sint wel wat tegen dat er weinig liedjes gezongen werden, maar dat gaan we volgend jaar beter doen hebben we beloofd. Ook de meegekomen ouders bleken niet echt te beschikken over “de voice of Holland” talenten. Ondanks dit was het leuk en gezellig sinterklaasfeest.

Namens de jeugdcommissie willen we de Sint en de Pieten van harte bedanken voor hun bezoek aan de kantine.

Laatst vernieuwd: 20 Jan 2016 om 10:28 PM

Wafelbackactie 2016