Lepelstraatse Boys – Graauw 0-0
Lepelstraatse Boys - Graauw 1    [0-0]   (Competitie)

Het laatste kwartet van vier wedstrijden staat op punt van beginnen, in onze reis naar Brabant weer een mooi moment om onze “J-O speler Martijn” mee te nemen. Eerder was op de Brabantse velden zijn medespeler Stijn paraat. Terwijl we onderweg zijn in de Mokka, heb ik daarom diverse generaties binnenboord. De routinier Edward, denkt nog over de positieve revanche tegen onze tegenstander van hedenmiddag, na de gemiste promotie enkele jaren eerder. Onze jongeling Martijn, hoopt toch stiekem op speelminuutjes “bij het grote 1e”. We weten dat in onze 4e seizoen wedstrijd, Lepelstraatse Boys vrij simpel met drie punten zagen vertrekken. Dit maal is er een zonnige sfeer en veel ambiance op en rondom het uiterst knusse speelplein. De zuidwester, speelt ons vandaag dan ook geen parten. Dus we kunnen lekker “at the Ball”
lees hier het hele verslag van Alex Beaurain
Hoofdplaat – Graauw 2-3
Hoofdplaat - Graauw 1    [2-3]   (Competitie)

Op deze tweede paasdag, memoreer ik even terug aan mijn verslag van onze eerste wedstrijd tegen deze opponent op eigen Boomwai. We kregen een terechte draai om de oren, mijn conclusie was dan ook “ we zijn geen linkerrij ploeg “ . Uiteraard niet zo fraai, maar wel realiteit op dat moment, gevoed ook met het feit dat we hier in deze competitie jaargang wel wilden komen. Nu een 4 maanden later, staan we toch links, met name in dit duel kunnen we laten zien of dit een terechte plaats voor ons is.

lees hier het hele verslag van Alex Beaurain

Op 28 november bracht de Sint met zijn zwarte pieten een bezoek aan onze E en F spelers. De sint wist weer veel over de kinderen te vertellen. Gelukkig was iedereen braaf geweest en had hij voor iedereen een cadeautje meegebracht. Ook rijmpiet had weer voor iedereen een mooi rijmpje gemaakt.

Deze keer had de Sint ook aan Betty gedacht en haar in het zonnetje gezet, want Betty draagt haar steentje behoorlijk bij met het draaien van kantinediensten om onder andere de jeugdwedstrijden op zaterdag mogelijk te maken. Het viel de sint wel wat tegen dat er weinig liedjes gezongen werden, maar dat gaan we volgend jaar beter doen hebben we beloofd. Ook de meegekomen ouders bleken niet echt te beschikken over “de voice of Holland” talenten. Ondanks dit was het leuk en gezellig sinterklaasfeest.

Namens de jeugdcommissie willen we de Sint en de Pieten van harte bedanken voor hun bezoek aan de kantine.

Laatst vernieuwd: 20 Jan 2016 om 10:28 PM