Wederom maar één punt voor Graauw 1
Graauw 1 - Aardenburg    [3-3]   (Competitie)

Op een snikheet sportpark de Boomwai werd de wedstrijd Graauw 1 - Aardenburg 1 afgewerkt. Gezien Aardenburg de laatste weken in een winning mood verkeert zou het deze middag niet mee gaan vallen. Scheidsrechter deze middag was de heer M. Bosters.
lees hier het hele verslag van Danny der Weduwe
Graauw 4 haalt punt tegen SDO
Graauw 4 - SDO 2    [2-2]   (Competitie)

Op een warme zondagmiddag in April haalde Graauw 4 tegen SDO2. Graauw had even moeite in het spel te komen maar na een koude start kon de inhaalslag ingezet worden. Voor rust kwamen we eerst achter, maakte gelijke en keken daarna weer tegen een achterstand aan. Na rust een beter Graauw die de gelijkmaker wist te maken maar niet werd beloond met de drie punten. Dat zou iets te veel van het goede geweest zijn.

Op 28 november bracht de Sint met zijn zwarte pieten een bezoek aan onze E en F spelers. De sint wist weer veel over de kinderen te vertellen. Gelukkig was iedereen braaf geweest en had hij voor iedereen een cadeautje meegebracht. Ook rijmpiet had weer voor iedereen een mooi rijmpje gemaakt.

Deze keer had de Sint ook aan Betty gedacht en haar in het zonnetje gezet, want Betty draagt haar steentje behoorlijk bij met het draaien van kantinediensten om onder andere de jeugdwedstrijden op zaterdag mogelijk te maken. Het viel de sint wel wat tegen dat er weinig liedjes gezongen werden, maar dat gaan we volgend jaar beter doen hebben we beloofd. Ook de meegekomen ouders bleken niet echt te beschikken over “de voice of Holland” talenten. Ondanks dit was het leuk en gezellig sinterklaasfeest.

Namens de jeugdcommissie willen we de Sint en de Pieten van harte bedanken voor hun bezoek aan de kantine.

Laatst vernieuwd: 20 Jan 2016 om 10:28 PM

Wafelbackactie 2016