In de reserve zesde klasse van Zuid 1 werd voorafgaand aan de wedstrijd Graauw 4- Terhole 1 de rode lantaarn uitgereikt. Uw verslaggever en zijn team hadden hem al vaker in bezit maar afgelopen en komend seizoen staat deze te pronken in de kantine van VV Terhole.

Deze prijs is niet om te spotten met de allerlaatste in het rijtje maar juist om te prijzen dat elke ploeg in deze klasse telt. Het staat voor niet opgeven en er altijd maar je beste beentje voor zetten ook al weet je dat de volgende wedstrijd weer heel erg moeilijk wordt. Ik zeg het vaker: zonder verliezers zijn er ook geen winnaars. daar moeten we dus zuinig op zijn.

Terhole zat de laatste jaren even in de hoek waar de klappen vielen maar we geloven dat ze er volgend jaar gewoon weer bij zijn. Ik heb ze vandaag nog zien spelen en ze hebben er nog altijd veel plezier in. Volgende jaar is de rode lantaarn weer voor een ander. Vast van overtuigd.

Laatst vernieuwd: 27 May 2018 om 11:17 PM