Wederom maar één punt voor Graauw 1
Graauw 1 - Aardenburg    [3-3]   (Competitie)

Op een snikheet sportpark de Boomwai werd de wedstrijd Graauw 1 - Aardenburg 1 afgewerkt. Gezien Aardenburg de laatste weken in een winning mood verkeert zou het deze middag niet mee gaan vallen. Scheidsrechter deze middag was de heer M. Bosters.
lees hier het hele verslag van Danny der Weduwe
Graauw 4 haalt punt tegen SDO
Graauw 4 - SDO 2    [2-2]   (Competitie)

Op een warme zondagmiddag in April haalde Graauw 4 tegen SDO2. Graauw had even moeite in het spel te komen maar na een koude start kon de inhaalslag ingezet worden. Voor rust kwamen we eerst achter, maakte gelijke en keken daarna weer tegen een achterstand aan. Na rust een beter Graauw die de gelijkmaker wist te maken maar niet werd beloond met de drie punten. Dat zou iets te veel van het goede geweest zijn.

Op woensdagavond gaf de jeugd een muzikale start aan deze zonovergoten Boomwaifeesten van 2016 met de road tot Graauwrock. Op zondagmiddag kwam er een einde aan het grote feest met de prijsuitreiking van het wijkentoernooi en een dankwoord aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. De belangrijkste prijs van het weekend ging naar de familie Kips. Zij wonnen de sportiviteitsprijs.

Uw webmaster ontbeert nog wat uitslagen dus als u die nog heeft dan zal hij de speciale boomwaifeesten pagina nog bijwerken. Alle uitslagen en verslagen die we wel hebben staan hier : Boomwaifeesten 2016

Maar gelukkig hebben we de foto's nog :-) Als u er nog heeft dan even een bericht naar de webmaster. Dan zal hij zorgen dat ze op de site terecht komen.

2016-05-08_boomwaifeesten_wijkentoernooi
2016-05-07_boomwaifeesten_spelmiddag voor de jeugd