Op woensdagavond gaf de jeugd een muzikale start aan deze zonovergoten Boomwaifeesten van 2016 met de road tot Graauwrock. Op zondagmiddag kwam er een einde aan het grote feest met de prijsuitreiking van het wijkentoernooi en een dankwoord aan alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. De belangrijkste prijs van het weekend ging naar de familie Kips. Zij wonnen de sportiviteitsprijs.

Uw webmaster ontbeert nog wat uitslagen dus als u die nog heeft dan zal hij de speciale boomwaifeesten pagina nog bijwerken. Alle uitslagen en verslagen die we wel hebben staan hier : Boomwaifeesten 2016

Maar gelukkig hebben we de foto's nog :-) Als u er nog heeft dan even een bericht naar de webmaster. Dan zal hij zorgen dat ze op de site terecht komen.

2016-05-08_boomwaifeesten_wijkentoernooi
2016-05-07_boomwaifeesten_spelmiddag voor de jeugd