Dames winnen eerste thuiswedstrijd met 9 - 0

Daar was de eerste thuiswedstrijd voor ons op de zondag... Met een leuk gevulde tribune (komt dit door de toto-formulieren...?) werd er gespeeld tegen de dames van Welberg Vr2 die de, ons welbekende poldertocht met verve hadden afgelegd...
Het was een wedstrijd met een helftje mee en tegen wind en dat is altijd maar even afwachtten hoe dat uitpakt, want laten we wel wezen... er zat vandaag een aardig briesje!!!
Evenals vorige week moesten we weer even wakker worden en daar moeten we dus eens van af gaan stappen!!! Was het vorige week de focus voorin nu was het de focus achterin, met een beetje pech sta je tegen een achterstand aan te kijken die niet nodig was geweest...!
Maar goed we overleefden de eerste storm en eigenlijk bleef het daar ook wel bij op enkele speldeprikken na.
Na een minuutje of 10 was het Melissa die goed doorging en de 1-0 binnen schoot. In de 30e min. was het Kelsey die er 2-0 van maakte en weer 10 min. later was het Melissa die de score eigenhandig verdubbelde door nog 2x doel te treffen! Op slag van rust was het Jeannette die er 5-0 van maakte en dus konden we met een tevreden gevoel richting kleedlokaal...
Na de thee was het wind tegen en dus moest er anders gevoetbald worden, de bal laag houden en combineren. Het was dan ook even zoeken maar gaandeweg kregen we weer meer grip op de aanval en helaas stond een prima keepende Welbergse enkele knappe doelpogingen in de weg, dit nam echter niet weg dat we ook in de 2e helft heer en meester waren en verder uitliepen naar 7-0 door 2 doelpunten van Kelsey.

IMG_6430.JPG


Daarna was er plaats voor de mooiste goal van vandaag die tot stand kwam door een voorzetje in de 16 op Jeannette, die met een hakballetje Melissa bereikte en die schoot op haar beurt met links in de verre hoek binnen 8-0!
Op zoek naar de welbekende 10 (wat zeker in ons bereik had gelegen was daar niet meermaals de zeer goed keepende doelvrouw van onze tegenstander) bleven we steken op 9.
Een bekeken balletje van Sharida was dus het slotakkoord deze week! Na 2 weken blijken we dus de trotse (mede-)koploper in deze 4e klasse op zondag! En hoe goed we daadwerkelijk zijn zal blijken in het verloop van de rest van deze competitie... Maar dit nemen ze niet meer van ons af!

VV Graauw